VERKTYGSMASKINER
Eijes Småmaskinservice AB
Auktoriserad serviceverkstad för Panasonic
 Reparation av Exact Pipe Cutting System och 3M Power Tools - Eijes Småmaskinservice AB

Reparation och försäljning av verktygsmaskiner

Hos oss kan du köpa verktygsmaskiner samt få hjälp med både service och reparation av dina befintliga maskiner. Oavsett märke eller vart du har köpt verktygsmaskinen kan vi med säkerhet hjälpa dig.

Auktoriserad reparatör för Panasonic

Vi är en auktoriserad servicepartner för Panasonicprodukter vilket betyder att du får garantier och originalreservdelar till dina Panasonicmaskiner. Men det betyder inte att vi enbart reparerar produkter från Panasonic. Oavsett modell och märke har vi erfarenhet och kunskap gällande de flesta maskiner. Du får gärna besöka eller ringa oss för att upptäcka hur vi kan hjälpa just dig. Skulle det vara så att vi inte kan göra det hjälper vi självklart till att hitta någon som kan lösa just ditt problem.

Alla bärbara maskiner är välkomna

Det kan vara svårt att veta om just vi kan hjälpa just dig. Men en bra tumregel är att så länge du kan bära maskinen kan vi säkerligen hjälpa dig. Vi är baserade i Avesta och du är varmt välkommen att ta med din maskin om du har något problem eller behöver service. 

Tryckluftsmaskiner, fräsar och slipmaskiner är enbart några av de maskiner du kan få hjälp med. Inga problem eller frågor är för små eller för stora. Välkomna att ringa eller besöka butiken i Avesta.

Du kan även skicka dina maskiner för service till:

Eijes Småmaskinservice AB
Industrigatan 10
77435 Avesta


Eijes Småmaskinservice AB, Industrigatan 10, 774 35 Avesta | Telefon: 0226-598 10 | E-post: info@eijes.com