Reparation & service
Eijes Småmaskinservice AB

Reparationer & service av trädgårdsmaskiner

När du köper en trädgårdsmaskin hos oss på Eijes Småmaskinservice i Avesta vill vi erbjuda dig mer än bara en maskin. Vi erbjuder dig även att när som helst återkomma för rådgivning, reparation eller service. Vi hjälper dig också att installera våra produkter, allt för att du ska kunna känna dig trygg med att det fungerar. För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig trygga med våra produkter.

Varmt välkomna att besöka oss på Industrigatan 10 i Avesta för såväl rådgivning som inköp. Du kan även ringa oss på 0226-598 10 eller maila info@eijes.com

Få den service både ni och era maskiner förtjänar

Vi är en auktoriserad serviceverkstad för märkena STHIL, Stiga, Honda och Briggs & Stratton. Dock kan vi serva och reparera de flesta märkena. Många maskiner kan ha en motor av det märke vi är auktoriserade för, trots att de heter något annat. Känner du osäkerhet på om vi är verkstaden för dig är du varmt välkommen att besöka eller ringa oss. Skulle det vara så att vi inte kan hjälpa dig så försöker vi alltid att hitta en reparatör som kan ta över där vår kunskap slutar. 

Avestas lokala fackhandlare med stort kundfokus

Vi vill mena på att god service inte kostar något extra men ger väldigt mycket tillbaka till dig som kund. Av den anledningen siktar vi på kundservice av högsta klass.

Vi hjälper dig med allt som rör alla typer av trädgårdsmaskiner och dess tillbehör.


Eijes Småmaskinservice AB, Industrigatan 10, 774 35 Avesta | Telefon: 0226-598 10 | E-post: info@eijes.com