Motorsågar
Eijes Småmaskinservice AB

Motorsågar

Hos Eijes hittar du motorsågar för alla tillfällen. Vi erbjuder de vanligare kedjesågarna som passar diverse trädgårdsarbeten. Har du till exempel enbart lättare trädgårdjobb kanske en batteridriven passar bättre, oavsett hjälper vi dig att hitta rätt produkt. Vi erbjuder även mer robusta motorsågar för tyngre arbeten. I vårt produktsortiment hittar du reservdelar och allt annat som behövs för att hålla din motorsåg i toppskick.

 

Besök oss gärna i Avesta

Vi är mer än gärna behjälpliga om du önskar rådgivning eller tips på vilken maskin som passar dina behov bäst. Eftersom tanken är att du ska äga och kunna använda motorsågen en längre tid behöver den vara anpassad för just dina behov. Allt från vikt till arbetet som ska utföras behöver tas i beaktning vid köpet. Vi guidar dig gärna till den bästa motorsågen för just dina behov.

 

Välj bland de främsta inom motorsågar

I nuläget lagerför vi endast STIHL-motorsågar men vi kan enkelt beställa hem Stiga eller andra märken om du önskar. Utbudet från STHIL består av allt från mindre, batteridrivna motorsågar till robusta skogsmotorsågar. De håller hög kvalitet på samtliga av sina produkter. Dessa högkvalitativa motorsågarna är mer ekonomiska då livslängden är längre. Den höga kvaliteten gör att ni inte behöver införskaffa en ny motorsåg på många år. 

 

Välsorterat sortiment av motorsågar men även av tillbehör

Då vi strävar efter att vara en komplett återförsäljare av trädgårdsmaskiner erbjuder vi även flertalet kompletterande tillbehör. Du hittar allt från servicekit till sågbockar hos oss.

 

 


Eijes Småmaskinservice AB, Industrigatan 10, 774 35 Avesta | Telefon: 0226-598 10 | E-post: info@eijes.com