SKOG & TRÄDGÅRD
Eijes Småmaskinservice AB

Skog och trädgårdsmaskiner i Avesta

Alla tider är trädgårdstider! Vår, sommar, höst och vinter.

Vi är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för bland annat kvalitetsmärkena du ser här nedan. Här hittar du också olika tillbehör, utrustning och reservdelar till bland annat gräsklippare och motorsågar. Hos oss handlar yrkesfolk inom fastighetsbolag och parkförvaltningar, skogsägare och privata trädgårdsägare och som kund hos oss får du uppbackning genom hela köpet. Vi tar ansvar för våra produkter, levererar service och reservdelar så du kan känna dig trygg i ditt val. Vi har redskapen du behöver!


Motorsåg Avesta

STIHL är specialisten på motorredskap och världens mest köpta motorsågsmärke.


Genom målinriktad utveckling, redan från starten 1926, är STIHL en föregångare som alltid presenterar unika innovationer.


STIHL erbjuder ett totalkoncept med kompromisslösa kvalitetsprodukter för medvetna proffskunder och krävande konsumenter som vill ha det lite bättre.

Åkgräsklippare Avesta

STIGA startade 1934 i Tranås, sedan dess har det lanserats många produkter med innovativ teknik och slagkraftiga lösningar.


STIGA förenar innovativ teknik med god kraftutveckling och minimal belastning på människa och miljö. Primärt är målet att underlätta tillvaron i trädgården. I förlängningen handlar det om att lämna efter sig en jord i god kondition.

Motorsågar och gräsklippare från Stihl, Viking och Stiga


Eijes Småmaskinservice AB, Industrigatan 10, 774 35 Avesta | Telefon: 0226-598 10 | E-post: info@eijes.com