Gräsklippare
Eijes Småmaskinservice AB

Gräsklippare i Avesta

Södra Dalarnas största återförsäljare av trädgårdsmaskiner

Få ut det bästa av din gräsklippare, oavsett vilken modell du letar efter.

Eijes Småmaskinservice är en återförsäljare i Avesta med de främsta varumärken som idag finns tillgängliga på marknaden. Alla de märken vi säljer erbjuder allt från robotgräsklippare till stora åkgräsklippare. Tack vare våra samarbeten med de ledande leverantörerna kan vi erbjuda dig den ultimata lösningen oavsett behov. Vi erbjuder också service och reperationer på alla gräsklippare vi säljer.

Köp en färdiginstallerad produkt

När du köper din robotgräsklippare hos oss kan vi hjälpa dig med eventuella installationer. En robotgräsklippare kräver att en slinga grävs ner och det kan då vara skönt att få professionell hjälp. Med en fackmannamässigt utförd installation kan du istället koncentrera dig på att njuta av medan din nya robot jobbar.

STIHL

STIHL är ett internationellt erkänt bolag med rötter i tyska Stuttgart. Ända från starten 1926 var grundaren Anders Stihl en pionjär inom trädgårdsmaskiners utveckling. Den här framåtsträvande företagsandan har aldrig stannat upp och idag sysselsätter företaget drygt 12,000 medarbetare i över 160 länder. STIHL är utan tvekan en av de ledande aktörerna inom trädgårdsmaskiner. 

Stiga

Stiga är ett svenskt varumärke med rötter i svenska Tranås som grundade redan 1934. Sedan starten har de utvecklat trädgårdsmaskiner av hög kvalitet och alltid med den nyaste och främsta tekniken. Allt för att människor och natur ska leva i samspel. Med Stigas kompletta sortiment kan arbete i naturen utföras med nöje.

Besök gärna vår butik på Källhagens industriområde, nära riksväg 68 mot Norberg.  För mer information om våra gräsklippare kan du också ringa oss på 0226-59810 eller skicka ett mail till info@eijes.com.


Viking Trädgårdsmaskiner i Avesta
Gräsklippare från Stiga
Gräsklippare - robotgräsklippare, åkgräsklippare


Eijes Småmaskinservice AB, Industrigatan 10, 774 35 Avesta | Telefon: 0226-598 10 | E-post: info@eijes.com