Välkommen till Eijes Småmaskinservice AB i Avesta.

  Här hittar du allt från gräsklippare, trimmrar, motorsågar och smörjmedel etc. Som kund hos oss får du alltid professionell hjälp av vår personal och vi erbjuder högsta standard på arbete och service.

  ATV och Fyhjuling

  Vi är aukoriserad återförsäljare med fullserviceverkstad för CF Moto. Vi har ett välfyllt sortiment av ATV, UTV, barnfyrhjulingar, mopeder, tillbehör och reservdelar till dessa.

  Skog och trädgård

  Vi är aukoriserad återförsäljare och servicepartner för STIHL och VIKING. Hos oss handlar du bekvämt och snabbt ur ett stort sortiment och får hjälp av vår kunniga personal som ger dig goda råd. Behöver du hjälp med hemtransport av din nya maskin eller transport för service och/eller reparation så ordnar vi det också!

  Bränsle och olja

  Vi säljer ASPEN alkylatbensin som är 99% renare än vanlig bensin, snällare mot människa, maskin och miljö. Och ett komplett sortiment med smörjoljor till de maskiner vi saluför, tex. Motor-, Transmissions- och MC-olja!

  Betalningsalternativ

  I våran butik kan du betala med kort, faktura på 30 dagar eller delbetala räntfritt på 3, 6, 12 eller 24 månader samt förmånlig finansiering på tex. fyrhjulingar.